Truus Dijcks Massage en Pedicure

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een bijna 4000 jaar oude Chinese massagekunst. De laatste jaren wint deze massagevorm aan populariteit. Niet alleen vanwege de ontspannende werking, maar ook omdat het zich inmiddels heeft bewezen als zeer effectieve alternatieve therapie.  Voetreflexmassages kunnen heel goed helpen bij gezondheidsproblemen als langdurige stress, pijn, ziekte, darmproblemen, hoofdpijn en migraine, verstoring van de hormoonhuishouding en psychische en emotionele problemen. Daarvoor zijn wel meerdere behandelingen nodig. 

Voetreflexmassage gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Ziekte, pijn en stress zijn het gevolg van een verstoorde balans in die eenheid. Alle organen, beenderen en weefsels in het lichaam hebben een reflexpunt op de voet. Heb je hoofdpijn dan is er een onbalans in de energiestroom naar je hoofd. Tijdens de behandeling kun je merken dat het reflexpunt op de voet dat in verbinding staat met het hoofd jeukt, prikkelt of pijn doet. Door de juiste druk te geven, kan een voetreflexoloog de energie weer laten stromen. Maar andersom kan het ook. Een orgaan dat te hard moet werken, bijvoorbeeld bij stress, kan rustiger worden met behulp van een voetreflexmassage. Er is ook een verschil tussen de linkervoet en de rechtervoet. De rechtervoet is je rationele, lichamelijke kant. Heb je lichamelijke klachten dan zul je dat merken aan pijnlijke drukpunten op je rechtervoet. Heb je emotionele problemen dan zul je dat vooral voelen aan pijnlijke drukpunten op de linkervoet.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 19:13

Hallo,
U mag weer open, yippie!
Mag ik en afspraak voor mijn voeten en een massage? Na 4?
Ik hoop dat alles goed gaat.
Liia

...
13.11 | 12:25

Ik hoef niet te tanken schat, daaaaaaaaaaaaaaag

...
30.08 | 23:50

mijn auto is stuk en het duurt zeker 3 maanden tot ik de 800 euro bij mekaar heb zeker vind ik dat jammer maar het is niet anders graag antwoord

...
03.11 | 17:01

Beste Truus, via Marian Schriever heb ik je site gekregen.
Ik wil graag een massage cadeau doen.
Hoe gaan we dit aanpakken?? Gr. Moon Hendrix 06 52887776

...
Je vindt deze pagina leuk