Truus Dijcks Massage en Pedicure

Ontspanningsmassage

Een gezonde geest en een gezond lichaam, deze factoren bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van het leven. Een goed verzorgd lichaam draagt bij aan een gezonde geest. Massage kan hierin een grote rol spelen. Een massagebehandeling ontspant de spieren, waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast.   

De belangrijkste bijdragen die een ontspanningsmassage  levert voor de gezondheid en algemeen welbevinden zijn: een kalmerende en rustgevende werking,  ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding van de spieren, verbetering  van de stofwisseling in de spieren.

Tijd investeren voor ontspanning is een investering voor de langere termijn en zorgt voor een beter algemeen welbevinden! Even aandacht voor uzelf, een stuk ontspanning voor lichaam en geest.

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme massage-olie!

Bij een massage van minimaal 1 uur wordt ook gebruik gemaakt van hotstones en krijgt u ook een  cupping-massage op uw rug  !!!!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 19:13

Hallo,
U mag weer open, yippie!
Mag ik en afspraak voor mijn voeten en een massage? Na 4?
Ik hoop dat alles goed gaat.
Liia

...
13.11 | 12:25

Ik hoef niet te tanken schat, daaaaaaaaaaaaaaag

...
30.08 | 23:50

mijn auto is stuk en het duurt zeker 3 maanden tot ik de 800 euro bij mekaar heb zeker vind ik dat jammer maar het is niet anders graag antwoord

...
03.11 | 17:01

Beste Truus, via Marian Schriever heb ik je site gekregen.
Ik wil graag een massage cadeau doen.
Hoe gaan we dit aanpakken?? Gr. Moon Hendrix 06 52887776

...
Je vindt deze pagina leuk