Truus Dijcks Massage en Pedicure

Sportmassage

MASSAGE, EEN WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

Iedereen heeft een behoefte om aangeraakt te worden. Maar massage is niet alleen maar een kwestie van aanraken en ontspannen, het kan ook pijnverlichtend werken en zelfs de pijn helemaal wegnemen. Als u geestelijk niet zo lekker in uw vel zit, kan dat zeker een effect hebben op het functioneren van uw lichaam. Oorzaken zijn veelal een druk bestaan, volle agenda, drukke baan, stress en spanning. Het is daarom dus best zinvol en aangenaam om dan eens een heerlijke massage te ondergaan, de accu weer op te laden en eventuele vervelende effecten van spanning en stress te verhelpen. Aandacht en aanraking leveren u een moment van rust op, iets wat iedereen nodig heeft, u dus ook!!

Na een massage voelt u zich vrijer, lichter en weer een beetje nieuw! Ook kan een massage alle negatieve energie wegnemen en ruimte geven om weer “fris” aan de slag te gaan. Dat klinkt misschien wat “zweverig”, maar dat is het absoluut niet, want een massage zorgt er voor dat u weer met beide benen op de grond komt te staan. Daarnaast heeft het ook nog een functie. Zo kan massage afhankelijk van het doel, de doorbloeding stimuleren, lymfevocht afvoeren, gespannen spieren weer laten ontspannen of het bindweefsel stimuleren.

Door stress of sportblessures raakt de stofwisseling in de spieren verstoord. Dit kan klachten geven zoals spierstijfheid, spierverhardingen of spierkramp. Door massage kan de doorbloeding in de spieren weer genormaliseerd worden. Sportmassage is ondermeer gezondheid-bevorderend en is bedoeld ter ondersteuning van het lichaam voor, tijdens en na een prestatie. En of die prestatie nu geleverd wordt tijdens het sporten of gedurende dagelijkse bezigheden maakt voor het effect op het lichaam in wezen niet uit. Verder kan sportmassage helpen het lichaam in conditie te houden tijdens perioden van minder beweging dan normaal.

Dus combineer het aangename met het functionele:

even onthaasten, neem tijd voor uzelf en kom (weer) in balans.

U hoeft helemaal niets te doen, alleen maar te genieten van uw massage!!

 Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme massageolie.

Bij een massage van minimaal 1 uur wordt ook gebruik gemaakt van hotstones en krijgt u ook een  cupping-massage op uw rug  !!!!

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.02 | 19:13

Hallo,
U mag weer open, yippie!
Mag ik en afspraak voor mijn voeten en een massage? Na 4?
Ik hoop dat alles goed gaat.
Liia

...
13.11 | 12:25

Ik hoef niet te tanken schat, daaaaaaaaaaaaaaag

...
30.08 | 23:50

mijn auto is stuk en het duurt zeker 3 maanden tot ik de 800 euro bij mekaar heb zeker vind ik dat jammer maar het is niet anders graag antwoord

...
03.11 | 17:01

Beste Truus, via Marian Schriever heb ik je site gekregen.
Ik wil graag een massage cadeau doen.
Hoe gaan we dit aanpakken?? Gr. Moon Hendrix 06 52887776

...
Je vindt deze pagina leuk